Over ons

Polman BV is een echt familiebedrijf, in 2007 opgericht door Lex Polman vanuit het verlangen om mensen te helpen en gelukkig te maken. In 2018 is zoon Jeroen Polman aangesloten om het bedrijf groter te maken. Onze visie is niet gericht op één superieure dienst of product: onze visie is gericht op uw wensen. Samen kijken en ontdekken wat u wilt en vanuit daar iets moois maken. Daar worden wij gelukkig van en u hopelijk ook. Door op deze manier te werken leveren we al 10 jaar kwaliteit. Onlangs schreven we ook een korte blog over ons 10-jarig jubileum.

Ontmoet Lex Polman:

“Ik werk het liefst op basis van vertrouwen, de mooiste klussen ontstaan als zowel de klant als ik van elkaar weten dat we het beste met elkaar voorhebben. Wilt u mij beter leren kennen? Bel of mail dan gewoon even, dat kan altijd volledig vrijblijvend!”

Ga hier meteen naar onze contactpagina!

Ontmoet Jeroen Polman:

“Ik ben heel gemotiveerd om Aannemingsbedrijf Polman BV naar het volgende niveau te brengen. Ik bezit een prettige combinatie van gedrevenheid en (overdreven) perfectionisme waarmee ik elke klus kan klaren. Een keer kennismaken? Dat kan! Neem gewoon even een kijkje op onze contactpagina.”